De Erfenis (Oud-Beijerland)< Terug

Contactgegevens

VVV Hoeksche Waard
Molendijk 39
3262 AH OUD-BEIJERLAND
Tel 078 632 2477
Tel 078 632 2422

Groep

Groepsarrangementen en activiteiten

Type

Actief en Sportief

Omschrijving

Stort u in een hilarische en spannende citygame vol met leuke foto-opdrachten en andere uitdagende spelelementen. Bent u creatief en slim genoeg? Dan wint u misschien wel De Erfenis van 750 miljoen euro!

Oudoom Hendrikus van Barneveld is overleden en laat naar verluid zo’n 750 miljoen euro na. Omdat er geen directe familie bekend is, maakt u aanspraak op zijn erfenis. Maar om te bepalen wie deze erfenis krijgt, moeten u eerst laten zien wie er het beste geld kan uitgeven! Daarom krijgt ieder team een smartphone mee met daarop 1 miljoen euro!!! U heeft ongeveer twee uur de tijd om zoveel mogelijk geld uit te geven!

Onder het genot van een drankje krijgt u informatie over de verdeling van de Erfenis. Na de instructie krijgt u de Smart Phone met daarop 1 miljoen euro en kan het spel beginnen.

Na ongeveer twee uur spelen wordt iedereen weer terug verwacht bij de notaris. Terwijl u met een drankje bijkomt van het spel wordt u het verloop van het spel op een groot scherm getoond. Tijdens de presentatie krijgt u ook alle resultaten van de foto-opdrachten te zien. Tot slot wordt bekend gemaakt wie er recht heeft op De Erfenis van 750 miljoen euro. Oftewel: De erfenis is een activiteit vol spanning en hilariteit! Alle foto’s, die gemaakt worden tijdens het spel, worden toegestuurd zodat iedereen heerlijk kan nagenieten van de activiteit! Man of vrouw? Jong of oud? Bedrijf of vrijgezel? Het maakt niet uit wat u bent, dit moderne stadsspel biedt iedereen veel plezier!

Duur: 3 uur

Prijzen

groepen volwassenen
€ 35.50
groepen vanaf
15 personen

Inclusief 2 drankjes. Reserveringskosten:1 bouwsteen of stadswandeling € 10,00, bij meerdere bouwstenen of een complete dagtocht € 20,00.

Overige informatie

Cultuur
Reserveren
reserveren voor groepen verplicht

Locatie op kaart

  • print