Massagepraktijk Trans Esbima< Terug

Contactgegevens

Massagepraktijk Trans Esbima
Zeggegors 54
3271 XL MIJNSHEERENLAND
Tel 06 28976821

Groep

Attracties, Winkels

Type

Lichaamsverzorging/Gezondheid, Wellness

Omschrijving

Esbima Therapie is een complementaire behandelmethode
De therapeut werkt aanvullend op de reguliere geneeskunde en in sommige gevallen kan Esbima ook goed werken bij klachten waarvoor binnen de reguliere zorg geen behandeling mogelijk is.

Wat is Esbima Therapie?
Esbima staat voor expressieve structurele bindweefselmassage. In een samen werking met jou wordt het bindweefsel gemasseerd en de meridianen gestimuleerd. Daarbij word je uitgenodigd jezelf met stemgebruik te uiten om je grenzen aan te geven. Bij Esbima Therapie gaan we niet alleen in op de klacht zelf, maar ook waar deze vandaan kan komen. Door de holistische aanpak en ondersteuning via levensloopcoaching wordt ook gekeken naar je houding en leefomgeving.

Behandelingen
Bij Trans Esbima kan je terecht voor een kort Esbimatraject toegespitst op acute klachten of een langer Esbima Balanstraject (twee niveaus) voor het herstel van de algehele balans. Je kunt ook ontspanningsmassages, sportmassages, zwangerschapsmassages, stoelmassages en reiki sessies boeken. Ook op locatie binnen 25km.

Wat gebeurt er tijdens een sessie?
Een sessie bestaat meestal uit een combinatie van een gesprek, een behandeling op de massagetafel en momenten voor integratie van emoties.

Jij bepaalt met welke druk er gemasseerd wordt en met welk tempo de sessies verlopen.

Bindweefsel heeft een beschermende of een verzorgende functie. Verklevingen en contracties verstoren dit. Door langzame massage kunnen contracties in het bindweefsel langdurig worden weggenomen. Daarbij kunnen emoties vrijkomen en een hernieuwd contact met je lichaam ontstaan.

De meridianen vormen een stelsel van banen die de acupunctuurpunten en de organen met elkaar verbindt. De massage werkt door het masseren van dit stelsel dus ook door op andere delen in je lichaam.

De aanvoer van voedingstoffen en afvoer van afvalstoffen wordt verbeterd. Daardoor kan het lichaam zelf weer naar een gezonde balans zoeken.

Bewustwording

Bewustwording zorgt ervoor dat je weer meer overzicht krijgt en in staat wordt gesteld je leven bij te sturen en in te richten zoals dat bij jou past.

Lichamelijke klachten
Gezond zijn en blijven vraagt om een continue balans tussen lichaam, geest en gevoel. Wanneer deze balans verstoord is, ontstaan er spanningen in het bindweefsel en kunnen er energetische blokkades ontstaan. Naarmate deze sterker worden, manifesteren zij zich in het lichaam. Bijvoorbeeld als ziekte of pijnklachten.

Symptomen als stijfheid, vermoeidheid en migraine of wellicht meer vage klachten kunnen veel last bezorgen, zeker als je niet weet waar ze vandaan komen. Esbima Therapie kan dan verlichting en inzichten geven.

Mentale vraagstukken
We moeten zo veel in deze tijd. Soms kan dat van buitenaf opgelegd zijn, soms doen we dat onszelf aan. We zijn geneigd steeds minder goed naar onszelf luisteren. Dat kan leiden tot verschillende symptomen, zoals bijvoorbeeld vermoeidheid door stress, depressie, verdriet of lusteloosheid. Ook nemen (of hebben) we niet altijd de tijd om emoties te doorvoelen en te verwerken. Onverwerkte emoties kunnen zich dan opslaan in je bindweefsel. Dat kan later problemen veroorzaken.

Wanneer Esbima?
Esbima kan uitkomst bieden bij verschillende lichamelijke en mentale klachten;
Chronische pijn (schouder, rug, nek, etc.)
Acute pijn (herstel na letsel, rug, etc.)
Hoofdpijn en migraine
Stijfheid en andere spierklachten
Een scheve lichaamshouding
Fibromyalgie
Scoliosis
Carpal Tunnel Syndroom
RSI

En ook:
Stress
Vermoeidheid
Burn-out
Lichte depressie
Koude handen en voeten
Tintelingen in de benen
Niet besmettelijke huidziektes
Onverwerkt verdriet of andere emoties

Met Trans onderweg naar een nieuwe balans!

Openingsdata en tijden

zondag
12:00 - 22:00
maandag
08:00 - 22:00
dinsdag
08:00 - 22:00
woensdag
08:00 - 22:00
donderdag
08:00 - 22:00
vrijdag
08:00 - 22:00
zaterdag
13:00 - 22:00

Bel voor actuele beschikbaarheid en het maken van een afspraak. Betalen met PIN heeft de voorkeur.

Prijzen

Prijs vanaf
€ 60
Prijs tot
€ 65

Massage op locatie 65/uur. Regio Zuid-Holland-Zuid en Rotterdam e.o. Massage in praktijk 60/uur, 100/2 uur.

Overige informatie

Capaciteit
Maximale groepsgrootte
1
Cultuur
Reserveren
reserveren verplicht
Doelgroep
kinderen
Ja
alternatief
Ja
zakelijk
Ja
gezinnen
Ja
studenten
Ja
volwassenen
Ja
senioren
Ja
Vervoer
Parkeren bij accommodatie
Ja
Voor kinderen
Kinderen alleen o.l.v. volwassene
Ja
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden
Contant
PIN
Voorzieningen gehandicapten
Toelichting toegankelijkheid
Eigen praktijk via trap naar eerste verdieping. Of in woning op begane grond. Massage op locatie kan ook uitkomst bieden.
Winkel
Type winkel
Zorg

Locatie op kaart

  • print