Actie Digitale Bundel!

Jezelf online profileren bij een organisatie met een naamsbekendheid van 98%?
VVV, hét consumentenmerk op de vrijetijdsmarkt, is de gastheer die de verbinding legt tussen de wensen van de consument en het 'DNA' van de bestemming. En dat doet de VVV als geen ander!

VVV websites
VVV Zuid-Holland Zuid beschikt over een arsenaal aan websites om het vrijetijdsaanbod in de regio’s Hoeksche Waard, Drechtsteden en Alblasserwaard-Vijfheerenlanden te promoten. Voor € 95,- per jaar heb je een uitgebreide vermelding op de regiosite en de site van de bestemming waar je gevestigd bent. U bereikt 50.000 tot 150.000 unieke bezoekers!

Facebook, twitter en meer…
Maak gebruik van hét social media platform van VVV Zuid-Holland Zuid om meer mensen naar jouw website te sturen, naamsbekendheid te vergroten of om de conversie naar je website te stimuleren.
Plaats een bericht op de tijdlijn van één van onze Facebookpagina’s (en daarmee ook automatisch op de daarbij horende Twitter pagina). Gedurende een maand herhalen wij wekelijks de plaatsing van het bericht. De Facebookpagina VVV Dordrecht heeft meer dan 2.500 volgers, hiermee bereiken wij ongeveer 12.000 personen per week. Meer dan 2.700 personen volgen VVV Dordrecht op Twitter en bereiken via dit kanaal meer dan 3.500 personen per bericht.
Naast social media vestigen wij extra aandacht op items door er op onze websites een nieuwsbericht, VVV idee en een nieuwsbericht in de VVV nieuwsbrief van te maken. 

Digitaal bundelen!
Haal het beste uit een online vermelding bij VVV en bundel de digitale middelen van VVV!

  • Uitgebreide vermelding op VVV websites
  • Bericht op Facebook en Twitter (1 maand)
  • Item VVV Nieuwsbrief naar 3000 abonnees (1 maand)
  • Nieuwsbericht op website (1 maand)
  • VVV idee op website (1 maand)

 

Nieuwsbrief Nieuwsitem  
Nieuwsbrief actie Nieuwsitem actie  
Uitgebreide vermelding Facebook VVV idee
Uitgebreide vermelding actie Facebook actie vvv idee actie


Wacht niet langer en zet dit jaar nog in op online promotie via VVV! 

Bovenstaand pakket kost €145,- per jaar .

Heb je al een uitgebreide vermelding op de VVV websites, breidt dan uit naar het hierboven vermelde pakket voor slechts €50,-!

Interesse?
Vul hier het inschrijfformulier  in of neem contact op met Dike Stravers, d.stravers@vvvzhz.nl, 078-6322489.

  • print
Content VVV Idee