Een breed assortiment cadeaubonnen en kaarten

VVV CADEAUKAART

VVV cadeaukaartDe VVV Cadeaukaart is de opvolger van de vertrouwde VVV Cadeaubon. De VVV Cadeaukaart is eigentijds en leuk om te geven en te krijgen. Te besteden bij duizenden grote en kleine winkels, vrijetijdsbestedingen, wellness, horeca en goede doelen. Daarnaast kun je nog eens miljoenen producten online kopen bij honderden aangesloten webshops. Verkrijgbaar in waarden tussen € 10,- en € 150,-, het saldo is in delen te gebruiken. De VVV Cadeaukaart is na aankoop en activitatie geldig voor drie jaar. De VVV Cadeaukaart is verkrijgbaar bij VVV Hoeksche Waard of in de VVV-webshop.

 

NIEUW
VVV cadeaukaart Dordrecht // cadeaukaart-dordrecht-voorkant.jpg (104 K)Lokale VVV Cadeaukaart Dordrecht en Hoeksche Waard.
De grootste cadeaubon van ons land is nu ook verkrijgbaar in een Dordtse en Hoeksche Waardse variant. Deze VVV Cadeaukaarten voelen zich het meeste thuis bij winkels in Dordrecht en de Hoeksche Waard maar zijn ook landelijk te besteden.


VVV Cadeaukaart Hoeksche Waard // cadeaukaart-hoekschewaard-voorkant.jpg (76 K)Verkrijgbaar in waarden tussen € 10,- en € 150,-, het saldo is in delen te gebruiken. De VVV Cadeaukaart is na aankoop en activitatie geldig voor drie jaar. Verkrijgbaar bij VVV Dordrecht, VVV Hoeksche Waard en in de VVV-webshop.

Feestelijke verpakkingen
Een leuk en feestelijk cadeaumapje voor diverse gelegenheden erom en je geeft altijd een passend cadeau. Felicitaties voor huwelijk, geboorte, jubileum etc. De cadeaumapjes voor felicitaties en de feestdagen zijn verkrijgbaar bij de kantoren van VVV Zuid-Holland Zuid en in de VVV Cadeaubonshop VVV Zuid-Holland Zuid.  Zo geef je een bon met een persoonlijk tintje en de bon kan direct naar diegene verstuurd worden voor wie het cadeau bedoeld is.

Je herkent deelnemende winkeliers aan het VVV Cadeaukaart logo of kijk op de website

VVV DINERCHEQUE 
VVV dinercheque 2018 // vvv-dinercheque.jpg (46 K)
De grootste en lekkerste restaurant cadeaukaart van Nederland koop je bij de VVV.
Met ruim 2.000 restaurants, is er altijd één bij jou in de buurt.  De VVV Dinercheque is verkrijgbaar in waarden tussen € 25,- en € 100,-. VVV Dinercheque is 3 jaar geldig en standaard verpakt in een luxe cadeaudoosje.
De VVV Dinercheque is verkrijgbaar bij de kantoren van VVV Zuid-Holland Zuid of in de VVV Cadeaubonshop VVV Zuid-Holland Zuid

VVV LEKKERWEG
VVV Lekkerweg 2016 // vvv_lekkerweg.jpg (153 K)Met de VVV Lekkerweg geef je een echte beleving cadeau. Een overnachting in een gezellige B&B, luxe hotel, comfortabele bungalow of op een avontuurlijke camping. Of kies je voor een dagje erop uit? Naar een attractiepark, dierentuin, sauna of een rondje op de kartbaan.
De VVV Lekkerweg is verkrijgbaar bij de kantoren van VVV Zuid-Holland Zuid of  in de VVV Cadeaubonshop VVV Zuid-Holland Zuid.  

BOEKENBON CADEAUKAART
Boekenbon-2017 // boekenbon-nieuw.jpg (124 K)Geef een meesterwerk cadeau. De boekenbon is inwisselbaar bij ruim 1500 winkelketens, warenhuizen, individuele boekhandels en webshops.
De Boekenbon cadeaukaart is verkrijgbaar in waarden tussen € 5,- en € 150,-.
De Boekenbon is verkrijgbaar bij VVV Hoeksche Waard.

NATIONALE BIOSCOOPBON CADEAUKAART
Bioscoopbon // bioscoopbon.jpg (61 K)De Nationale Bioscoopbon opent de deuren van meer dan 150 bioscopen en filmtheaters van Nederland (ook Pathé) waar genoten kan worden van een filmvoorstelling naar keuze. De Nationale Bioscoopbon is verkrijgbaar in waarden tussen € 10,- en € 150,-. De Nationale Bioscoopbon is standaard verpakt in een cadeau-envelop.
De Nationale Bioscoopbon is verkrijgbaar bij VVV Hoeksche Waard.

podiumkaart // podiumkaart.jpg (70 K)PODIUM CADEAUKAART 
Met de Podium Cadeaukaart koop je kaartjes voor concerten en voorstellingen bij ruim 300 podia. Het kaartsaldo is drie jaar geldig vanaf aankoop en kan in een keer of delen worden besteed. De Podium Cadeaukaart is verkrijgbaar in waarden tussen € 10,- en € 150,-.
De Podium Cadeaukaart is verkrijgbaar bij VVV hoeksche Waard.

FASHIONCHEQUE CADEAUKAART
Fashioncheque-liggend // fashioncheque.jpg (70 K)De Fashioncheque is dé modecadeaubon van Nederland. Het is de leukste manier om fashion cadeau te krijgen en cadeau te geven. De Fashioncheque is verkrijgbaar in waarden tussen € 10,- en € 150,-. De Fashioncheque wordt standaard verpakt in een kartonnen cadeauverpakking à 0.97 euro.
De Fashioncheque is verkrijgbaar bij VVV Hoeksche Waard. 

BOL.COM CADEAUKAART
bol.com cadeaukaart-liggend // bol-cadeaukaart.jpg (50 K)Met deze cadeaukaart krijgt men in één keer toegang tot een online cadeauaanbod op het gebied van ontspanning en educatie van meer dan 1,5 miljoen boeken, cd's, dvd's en andere entertainment producten. De bol.com cadeaukaart is te besteden op de website van bol.com. De bol.com cadeaukaart is verkrijgbaar in waarden tussen € 5,- en € 100,-.
De Bol.com cadeaukaart is verkrijgbaar bij VVV Hoeksche Waard.


BONGO CADEAUBON
Bongobon-high tea // high_tea_nl_2017-bongo_high-tea.jpg (70 K)Er is een Bongo cadeaubon voor iedereen, voor elke gelegenheid en voor elk budget. Met een Bongo cadeaubon laat je de ontvanger zelf kiezen uit tientallen belevenissen en tegelijk geef je iets heel persoonlijks. Bij de Bongo vind je een boekje met uitgebreide beschrijvingen van alle belevenissen waaruit de ontvanger kan kiezen. Reeds vanaf dan begint de belevenis!
De Bongo is verkrijgbaar in diverse waarden. Verkrijgbaar bij VVV Hoeksche Waard.

 

VVV CADEAUBONSHOP
Ook in de VVV Cadeaubonshop kun je bijna alle cadeaubonnen en kaarten online bestellen zowel voor kleine en grote bestellingen.
Veilig betalen via bank of iDeal en veilig verstuurd met Verzekerd Verzenden of zelf afhalen bij één van de kantoren van VVV Zuid-Holland Zuid is mogelijk.

In de VVV Webshop bestel je gemakkelijk en veilig allerlei cadeaubonnen. 

  • print