Wandel online mee met de VVV!

donderdag 7 mei 2020

Jaarlijks biedt de VVV in de voorjaars- en zomermaanden stadswandelingen aan o.l.v. een VVV-gids. Zo kunnen inwoners en bezoekers een mooie wandeling maken door de stad. Omdat dit jaar alles een beetje anders is, biedt de VVV de stadswandeling nu online aan

Vlogster Britt en stadsgids Lisette nemen je mee langs de mooiste plekken in de stad. Zo kom je op een leuke manier van alles te weten over de stad en maak je op een veilige manier een mooie en interessante stadswandeling.

Hoewel je met deze online versie een tussenstop bij een leuk winkeltje of een gezellig terras even moet overslaan, kun je natuurlijk wel iets lekkers uit de stad bestellen voor na of halverwege de online wandeling, alle winkel- en horeca acties staan overzichtelijk bij elkaar op www.centrumdordrecht.nl

Prijsvraag
Vanaf woensdag 13 mei wordt er dagelijks een filmpje bij een monument vertoond op de Facebookpagina van VVV Dordrecht met daarbij een vraag. De volgende dag wordt het antwoord in een nieuw filmpje gegeven en de prijswinnaar van de dag bekend gemaakt.
Hiermee zijn leuke producten te winnen uit de VVV- store zoals een Dordts schaapje van karton of een mooie fiets- en wandelkaart van de regio.

Links: www.vvvdordrecht.nl/digitale-wandelingwww.centrumdordrecht.nl  , www.facebook.com/VVV.Dordrecht

 

 

  • print