Bestel vandaag nog uw eindejaarsgeschenk bij VVV!

dinsdag 22 okt 2019

Het vinden van een passend eindejaarsgeschenk voor uw collega’s, personeel of relaties blijft moeilijk. Iedereen heeft een andere smaak. Hoe stelt u dan toch iedereen tevreden met uw cadeau tijdens de feestdagen? Geef uw medewerkers en relaties een VVV Cadeaukaart. U geeft hiermee namelijke een cadeau naar eigen keuze.

De voordelen van de VVV Cadeaukaart voor u en ontvanger op een rijtje:

 • De VVV Cadeaukaart is te besteden bij diverse winkels
  Het aanbod is dus niet beperkt tot bijvoorbeeld één specifiek tuincentrum

 • De VVV Cadeaukaart heeft in iedere gemeente acceptanten
  Hiermee steunt u dus ook de lokale ondernemers

 • De VVV Cadeaukaart is ook te gebruiken bij honderden webshops;
  van Wehkamp en Thuisbezorgd.nl tot kleine webshops met een uniek aanbod

 • U bepaalt zelf het bedrag dat u wilt schenken
  U kunt de VVV Cadeaukaart opwaarderen met een bedrag naar wens;
  vanaf € 10,- tot maximaal € 250,- per kaart. 

U kunt uw VVV Cadeaukaart ook laten verpakken in een speciaal cadeaumapje voor de feestdagen. Graag bieden wij u deze aan voor een feestelijk prijsje. In plaats van € 1,00 betaalt u bij uw bestelling voor de feestdagen slechts € 0,50 per mapje. U hebt de keuze uit twee dessins:

Dessin 1

Cadeaumapje kerst1 2019 // cadeaumapje-kerst1.jpg (60 K)

Dessin 2

Cadeaumapje kerst2 2019 // cadeaumapje-kerst2.jpg (50 K)

Regionale varianten
De populaire VVV Cadeaukaart heeft nu ook een Dordtse en Hoeksche Waard variant. Deze cadeaukaart is net als de reguliere VVV Cadeaukaart landelijk te besteden; van winkel tot web. Extra leuk om te geven én te krijgen door en voor iedereen die Dordrecht of de Hoeksche Waard een warm hart toedraagt. Deze cadeaukaart is uitgebracht in een beperkte oplage, dus wees er snel bij om deze te bestellen!

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor andere cadeaukaarten, zoals VVV Dinercheque, VVV Lekkerweg, Bol.com cadeaukaart, Nationale Bioscoopbon, Podium cadeaukaart, Nederlandse Boekenbon en Fashioncheque. 

Bestellen
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, levert u ook een bijdrage aan het in standhouden van uw lokale VVV. Bestel vandaag nog op onze website www.vvvcadeaubonshop.nl of vul dit bestelformulier in en mail deze aan admin@vvvzhz.nl . Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling kant en klaar op de door u gewenste leverdatum klaarligt of bij u wordt bezorgd *. 
* bezorging is gratis vanaf € 5.500,00

 • print