Spannende Ontdekkingstocht op natuureiland Tiengemeten

woensdag 12 jun 2019

Wil je op een leuke manier iets meer leren over de natuur? Doe dan de Spannende Ontdekkingstocht op Tiengemeten. Tijdens de tocht van ongeveer anderhalf uur krijg je uitleg over de natuur en educatieve opdrachten om uit te voeren. Zo leer je met vogels te ‘praten’, ontdek je wie wat of wie eet en bestudeer je de wolkenlucht. Deze activiteit is speciaal ontwikkeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Start en finish is bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten op het eiland.

OERRR-tas
Om kinderen meer te betrekken bij de natuur, ontwikkelt Natuurmonumenten actieve programma’s, zoals de Spannende Ontdekkingstocht. Tijdens deze tocht krijgen de kinderen acht educatieve opdrachten die ze op de route kunnen uitvoeren. In het Bezoekerscentrum ontvangen ze een OERRR-tas met de opdrachten, route en benodigdheden voor de opdrachten. In eigen tempo is de wandeling af te leggen. Voor deze wandeling betalen leden van Natuurmonumenten/OERRR € 5,00 per kind en niet-leden: € 8,00. Daarnaast wordt een borg gevraagd van € 5,00. En tas is geschikt voor vijf personen, waarvan minimaal n volwassene. Reserveren voor de Spannende Ontdekkingstocht is niet mogelijk.

OERRR
Om kinderen meer te betrekken bij de natuur, ontwikkelen wij als Natuurmonumenten onder de OERRR-vlag actieve programma’s. OERRR is erop gericht dat alle kinderen van 0 tot 12 jaar de natuur ontdekken. Met OERRR beleef je avonturen die je nooit meer vergeet en ontdek je hoe je de natuur en de dieren kunt helpen.

Meer informatie >

  • print