De VVV cadeaukaart in een lokaal jasje!

woensdag 27 mrt 2019

De Landelijke VVV cadeaukaart, de grootste cadeaubon van ons land, is ook verkrijgbaar zijn in een Dordtse en Hoeksche Waardse variant. De VVV doet in beide gemeenten mee met een pilot om het effect op de lokale bestedingen te onderzoeken. De verwachting is dat de bon eerder in de fysieke winkels ter plaatse zal worden besteed.

Zowel de kaart als de omslag krijgen de lokale afbeelding en aan de binnenzijde van de omslag staat de tekst:

“Ik ben een landelijke VVV Cadeaukaart maar voel mij het meeste thuis bij de winkels in…..”.

Daaronder staat direct een link naar de website waarop al de lokale bedrijven staan vermeld waar de bon te verzilveren is.

Met de omschakeling naar een oplaadbare cadeaukaart zijn ook bestedingen mogelijk in o.a. webshops. Door nu een lokaal tintje te geven aan deze VVV cadeaukaart en te verwijzen naar de lokale bedrijven verwacht de VVV dat er meer bestedingen lokaal gaan plaatsvinden.

Donderdag 21 februari zal wethouder Maarten Burggraaf de Dordtse variant introduceren door een lokale VVV cadeaukaart-taart aan te snijden, een taart waarvan we een groter deel van de omzet lokaal besteed willen zien.
De lokale VVV cadeaukaart is vanaf donderdag 21 februari, 11.30 uur te koop bij de VVV of via de webshop:www.vvvcadeaubonshop.nl

Actie aansluiten nieuwe bedrijven
Lokale bedrijven in Dordrecht en de Hoeksche Waard kunnen zich tijdelijk gratis aanmelden als acceptant van de VVV Cadeaukaart. Deze actie loopt t/m 21-4-2019. Informatie en aanmelden via admin@vvvzhz.nl.

  • print