Een verrassend dagje uit met een groep

dinsdag 14 jan 2020

De regio Zuid-Holland Zuid heeft veel mogelijkheden voor uw groepsuitstapje. De VVV regelt het voor u. Met één telefoontje of mailtje naar de afdeling Groepsreserveringen van VVV Zuid-Holland Zuid wordt de organisatie voor het dagje uit met de zaak, vereniging, familie of vrienden voor u geregeld.

Nieuw in 2020
Kopstoot en spellen

Het aanbod voor 2020 heeft een aantal verrassende nieuwe elementen. In Dordrecht kun je deelnemen aan een Kopstoot 2.0 proeverij. Een chique revival van de oude kopstoot: een combinatie tussen premium Rutte jenevers en mooie bieren. Of boek een actief spel zoals de Disney Challenge of het Europaspel. Met diverse denk- en doe- opdrachten zowel mogelijk in Dordrecht als in Gorinchem. Een leuke aanvulling op het bestaande aanbod van spellen als Breakout, Whatsapp Moordspel en De Erfenis.

Het water op
De waterrijke regio nodigt uit om een boottocht te gaan maken. Het water op voor een idyllische rondvaart over de Giessen met de elektrische salonboot De Samenwerking voor een onvergetelijke rondvaart. De snelheidsduivels kunnen varen met een Rib op de grote rivieren rond Dordrecht en de Biesbosch. Maar ook het bestaande aanbod zoals De Dordtevaar door de binnenhavens van Dordrecht, de Stoomsleper Pieter Boele en varen door de Biesbosch zijn aantrekkelijk voor groepen.

Complete dagtochten
VVV maakt het u helemaal makkelijk met de samengestelde dagtochten. Nieuw in het assortiment is Prairie Tiengemeten waarbij het natuureiland Tiengemeten wordt verkend met een huifkar met onderweg koffie en een lunch. Daarnaast zijn er in Dordrecht en Gorinchem 2 complete dagtochten met stadswandeling, culturele en culinaire elementen.

Hapje en drankje
Natuurlijk kunnen de complete dagtochten en bouwstenen uitgebreid worden met een diner, lunch, koffie of een drankje. De restaurants Luca Osteria & Bar en Het Magazijn in Dordrecht zijn de nieuwkomers. Maar keuze genoeg uit andere locaties zowel in Dordrecht als Gorinchem.

Maar de regio biedt nog veel meer mogelijkheden. Kijk op de website www.opstapinzuid-holland.nl of vraag om toezending van de nieuwe brochure 2020 via res@vvvzhz.nl

Of blader hier door de brochure vol ideeën!

 

  • print