Stadswandelingen met een VVV gids voor groepen

Stadswandeling DordrechtStadswandelingen hebben over het algemeen de indruk saai en stoffig te zijn. Boekt u dan eens zo'n stadswandeling in onze regio en de stadsgidsen bewijzen u het tegendeel. U kunt in Zuid-Holland Zuid verschillende stadswandelingen reserveren welke worden begeleid door deskundige VVV-gidsen. U kunt wandelen in de volgende plaatsen:

Dordrecht
Deze stad mag zich met recht de oudste stad van Holland noemen. De duizend monumenten bepalen nog steeds het gezicht van deze middeleeuwse stad. Verschillende bezienswaardigheden zoals het Hof, de Grote Kerk, en de Groothoofdspoort komt u tegen tijdens uw wandeling.

Gorinchem
Als gevolg van krijgshandelingen in deze oude vestingstad is er in de loop der tijd veel schade aangericht. De open plekken werden ingevuld met nieuwe panden, die zorgen voor een mengeling van bouwstijlen binnen de stadswallen. De provincies Zuid-Holland, Gelderland en Noord-Brabant raken elkaar op dit punt.

Oud-Beijerland
Van oudsher heeft de haven van Oud-Beijerland een belangrijke plaats ingenomen, transport en vervoer gingen vroeger immers over het water. Een bezoek aan de haven is onderdeel van uw wandeling, evenals de prachtige Nederlands Hervormde Kerk uit 1567.

Bijzonderheden
De wandelingen zijn het gehele jaar door te reserveren op alle dagen van de week. U kunt ze los boeken of als onderdeel van een dagtocht op maat. Onze gidsen wandelen met maximaal 10 personen per gids.

Kosten
tot 2 uur wandelen: € 85,00
ieder volgend uur: € 35,-

Inlichtingen/reserveringen

VVV Zuid-Holland Zuid
Afdeling Groepsreserveringen
Spuiboulevard 99
3311 GN Dordrecht
Tel: 078-632 24 22 / 078-632 24 77
Email: res@vvvzhz.nl
www.opstapinzuid-holland.nl

 

  • print