Recreatieoord Binnenmaas

highlight recreatieoord Binnenmaas

Recreatieoord Binnenmaas is een groot familiepark dat centraal gelegen is in de Hoeksche Waard aan de oevers van de Binnenbedijkte-Maas. Het ligt 15 km ten zuiden van Rotterdam en 10 km ten westen van Dordrecht en is gemakkelijk bereikbaar via de N217. Er valt heel wat te beleven! Het recreatiepark met speeltuin, openluchtzwembad en kinderboerderij is een heerlijke plek voor een dagje uit met het hele gezin.

Speelplezier
De speeltuin is leuk, gezellig en overzichtelijk zodat kinderen veilig kunnen spelen terwijl ouders heerlijk ontspannen. Snelheidsduivels toeren rond in een mini Formule 1-auto of varen een rondje met een elektrisch bumperbootje van het attractiepark. Bij de kinderboerderij vind je alle dieren die op een boerderij te vinden zijn. Extra leuk is dat er vaak jonge dieren geboren worden!

Waterpret
In de zomerperiode is het grote openluchtzwembad the place to be. Kom spetteren in het kleuterbad, plonzen van de duikplank of glijden van de 4 super waterglijbanen! Op de uitgestrekte ligweiden is het heerlijk om te zonnebaden of te picknicken. Wie liever in de natuur van het water geniet kan een waterfiets of Canadese kano huren om de Binnenmaas op te varen.

Culinair genieten aan het water
Heerlijk op een terras van de zon en het uitzicht genieten doe je bij Restaurant Binnenmaas. Het vernieuwde restaurant is de plek bij uitstek voor een heerlijke lunch of diner tijdens een bezoek aan de Hoeksche Waard.

Meer informatie: www.recreatieoordbinnenmaas.nl

  • print