Speelnatuur Tiengemeten voor de halve prijs

maandag 29 mei 2017

Het is al eerder genoemd; Speelnatuur Tiengemeten bestaat dit jaar 5 jaar. Dit wordt gevierd met een leuke fotowedstrijd bij het speciaal voor de gelegenheid getimmerde Vogelhuis XXL én met een nieuwe touwbrug. Er is nu een extra actie bijgekomen; op woensdagmiddag kun je voor de halve prijs naar binnen!

Jubileumacties
In 2012 opende Speelnatuur voor het eerst haar deuren. Het was vanaf dag één een groot succes. Nu, vijf jaar later, is er dus wel reden voor een feestje. De actie´maak je OERRste foto bij het Vogelhuis XXL´ heeft al een hoop leuke foto’s opgeleverd en loopt nog door. De spiksplinternieuwe touwbrug heeft al veel kinderen uitgedaagd om zo droog mogelijk aan de overkant te komen, wat zeker niet altijd lukt. En nu is er nog een derde actie bij gekomen; voor de halve prijs naar binnen op de woensdagmiddag!

Halve prijs
Op woensdagmiddag, buiten de schoolvakanties, gaat Speelnatuur om 13.15 uur open, zodat je na school lekker kunt komen ravotten. Vanaf nu kun je op die woensdagmiddagen voor de halve prijs naar binnen. De normale toegangsprijs voor kinderen is € 6,00 (kinderen van leden en kinderen van OERRR betalen € 4,00). Dat wordt dus respectievelijk € 3,00 en € 2,00. Volwassenen vanaf 13 jaar betalen normaalgesproken € 4,00 (niet-lid) en € 2,00 (lid Natuurmonumenten). Ook daar gaat 50% korting over. Laat deze kans dus niet schieten!
Let op, in vakantieperiodes geldt deze aanbieding niet en hij is alleen te koop aan de kassa van Speelnatuur (niet via de online kaartverkoop op de website).

Meer informatie
Kijk voor alle informatie over Speelnatuur op www.natuurmonumenten.nl/speelnatuur en voor alle overige informatie over Tiengemeten (onder andere over de pont ernaartoe) op www.natuurmonumenten.nl/tiengemeten.

  • print

VVV Idee

Groot familiepark

Recreatieoord Binnenmaas is een groot familiepark dat centraal ligt in de Hoeksche Waard. Met een mooi buiten zwembad, speeltuin, attracties, midgetgolf, kinderboerderij en bootverhuur.

Lees meer

Tourist Day Ticket

Met het Tourist Day Ticket reis je gedurende een hele dag onbeperkt met bus, tram, metro en waterbus voor een vast bedrag door heel Zuid-Holland.

Lees meer

Content VVV Idee