Escape the classroom

woensdag 14 feb 2018

Speciaal voor de voorjaarsvakantie is vanaf zaterdag 24 februari tot vrijdag 2 maart de educatieve ruimte van het Onderwijsmuseum in Dordrecht omgetoverd tot een echte escaperoom! Als je eenmaal binnen bent, laten de museumdocenten je niet zomaar gaan...

Ga als een detective door de collectiestukken op zoek naar aanwijzingen in mysterieuze enveloppen en los verschillende raadsels en puzzels op. Je hebt hiervoor een uur de tijd! Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden kan bij het onderwijsmuseum. De activiteit voor kinderen is gratis in combinatie met een entreekaartje voor het museum.

Grootse spellen
Van zaterdag 17 februari tot vrijdag 23 februari & op zaterdag 3 en zondag 4 maart pakt het Onderwijsmuseum het GROOTS aan! Verschillende extra large spellen staan hier voor de kinderen klaar. 

Kijk voor meer informatie op www.onderwijsmuseum.nl 

Foto: Jan Tito

  • print

VVV Idee

Toeristische Overstappunten

Vindt u het leuk om te fietsen of te wandelen in de natuur of in een landelijke omgeving en bent u op zoek naar een nieuwe ervaring? Dan is een TOP misschien wel een goed idee.

Lees meer

Blader door VVV brochures

Bekijk alle VVV brochures online, blader op je gemak door de mooie uitgaves van Dordrecht, Hoeksche Waard en Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.

Lees meer

Content VVV Idee