Uitje van de maand

donderdag 11 jan 2018

Uitje van de maand: Damesachtig Dordt

Lekker shoppen en smikkelen in Dordrecht. (voor groepen)

Deze dag begint met koffie en wat lekker bij Coffeelicious in Huis van Gijn. Daar neemt de VVV gids de groep mee voor een wandeling door historisch Dordrecht. Tijdens Damesachtig Dordt mag winkelen natuurlijk niet ontbreken. Daarom laat de gids bijzondere winkelstraatjes en winkeltjes zien, waar u later op de dag uw hart op kunt halen. Dan een heerlijke lunch in een restaurant dat in overleg met u wordt gekozen. En daarna 'Shop till you drop' ! Vrije tijd om heerlijk ongegeneerd te snuffelen in de bijzondere winkeltjes die Dordrecht te bieden heeft.

Prijs: € 30,50 p.p. (vanaf 14 personen).

Kijk op www.opstapinzuid-holland.nl voor meer informatie over dit groepsuitje en andere mogelijkheden in de regio Zuid-Holland Zuid. Inlichtingen: VVV Zuid-Holland Zuid, 078-6322422, res@vvvzhz.nl

  • print

VVV Idee

Groot familiepark

Recreatieoord Binnenmaas is een groot familiepark dat centraal ligt in de Hoeksche Waard. Met een mooi buiten zwembad, speeltuin, attracties, midgetgolf, kinderboerderij en bootverhuur.

Lees meer

Toeristische Overstappunten

Vindt u het leuk om te fietsen of te wandelen in de natuur of in een landelijke omgeving en bent u op zoek naar een nieuwe ervaring? Dan is een TOP misschien wel een goed idee.

Lees meer

Content VVV Idee