Uitje van de maand

dinsdag 3 apr 2018

Uitje van de maand: Ontdek Dordrecht 

Dordrecht is veel te mooi om niet uitgebreid te verkennen! Tijdens deze dagtocht maakt u kennis met de historie van deze mooie oude stad.

U wordt met 2 kopjes koffie én (hun specialiteit) een warme appelmarijn ontvangen in de ambachtelijke Banketbakkerij Van der Sterre. Daarna neemt de VVV-gids(en) u mee voor een wandeling door Hollands oudste stad met haar roemrijk verleden. Onderweg bezoekt u eventueel de Grote Kerk en brengt de gids u naar de lunchlocatie. Uw lunch wordt geserveerd bij één van de deelnemende restaurants, afhankelijk van uw groepsgrootte en de beschikbaarheid.
Daarna een rondvaart door de historische binnenhavens van Dordrecht. De Dordtevaar is een elektrisch aangedreven open boot. Vanaf de boot kunt u de hoge en scheve achtergevels van diverse bijzondere woonhuizen bekijken. Tijdens de rondvaart krijgt u op het juiste moment informatie over de verschillende bezienswaardigheden.

Prijs p.p. : € 37,95 (minimaal 12 personen)

Kijk op www.opstapinzuid-holland.nl voor meer informatie over dit groepsuitje en andere mogelijkheden in de regio Zuid-Holland Zuid. Inlichtingen: VVV Zuid-Holland Zuid, 078-6322422, res@vvvzhz.nl

  • print

VVV Idee

Kanoroute Oeverlanden

Geniet vanuit je kano van het zoetwatergetijdegebied de Oeverlanden in het zuidoosten van de Hoeksche Waard.

Lees meer

Ontdek Strijensas

Recreëren in Strijensas is hartstikke leuk! De omgeving biedt veel natuur en water. In natuurgebied de Oeverlanden kunt u o.a. heerlijk wandelen!

Lees meer

Content VVV Idee